Artikeln presenteras av Belfabriek

Stärk ditt företag med ett fast nummer i mobilen

Publicerad 9 september, 2022
Belfabriek

Som företagare är det fantastiskt att ha friheten och flexibiliteten att arbeta var du än vill. Det är här som ett fast nummer på mobilen kommer till nytta!

Den mobila revolutionen har helt förändrat vårt sätt att leva våra liv. Som ambitiös företagare vill du inte missa försäljningsmöjligheter – men ju mer aktiv du blir, desto svårare blir det att nå det målet. Du kan trots allt inte ”kedja” dig själv till den fasta telefonen. Och att bara arbeta via ditt mobilnummer? Det ser mycket mindre professionellt ut…

Men tänk om det fanns ett enklare sätt? Ett sätt som gör det möjligt för dig att arbeta var som helst med hjälp av ditt mobilnummer.

Lösningen? Fast nummer på mobilen

Ett fast nummer i mobilen är en telefonlinje som inte är knuten till en viss plats, vilket innebär att du kan ta emot dina företagssamtal var som helst. Det spelar ingen roll om du befinner dig på kontoret, hemma eller utanför stan; så länge du har din telefon med dig kommer du aldrig att missa ett samtal.

Det finns flera fördelar med att ha ett mobilt fast nummer. När potentiella kunder ser ett fast nummer vet de att det är en riktig företagskontakt och ditt företag får genast en mer professionell image. Att ha ett fast nummer ger också kunderna ett enkelt sätt att kontakta dig, vilket direkt kan leda till mer försäljning.

Om du som företagare söker en prisvärd och praktisk lösning som får dig att se mer professionell ut och förbättrar din kundservice, är ett fast 010 nummer eller 020 nummer i mobilen lösningen. I den här artikeln kommer vi att diskutera de många fördelarna med att ha ett fast nummer på mobilen.

Professionalism

Som tidigare nämnts ger ett fast nummer i mobilen din företagsbild en mer professionell prägel och kan hjälpa dig att sälja fler produkter eller tjänster. Anledningen till detta är att ett fast nummer visar att du är ett legitimt företag, vilket kan öka kundernas förtroende och leda till mer försäljning.

Dina kunder kan alltid nå dig

Dessutom ger ett fast nummer dina kunder en känsla av tillit och trygghet. De vet att de alltid kan nå dig, oavsett var du befinner dig eller vilken tid det är. Med ett fast nummer kan de alltid ringa samma nummer, även när du inte är på kontoret eller på resande fot. Detta gör att de blir mer benägna att göra affärer med dig eftersom de vet att de kan nå dig när som helst och var som helst om de behöver det. Vilket i slutändan leder till mer försäljning och bättre kundservice.

Att hålla affärer och privatliv åtskilda

Ett fast nummer kan hjälpa dig att hålla privatlivet och affärslivet åtskilda. Detta kan vara en stor fördel om du vill ha en bra balans mellan arbete och privatliv.

Statistik

Som företagare är statistik viktig för att förstå hur ditt företag fungerar. Genom att föra statistik kan du se vad som fungerar och vad som inte fungerar, och göra ändringar i enlighet med detta.

Det finns ett antal olika mätvärden som du kan spåra, men några av de viktigaste är samtalsvolym, konverteringsgrad och genomsnittlig samtalstid. Genom att spåra dessa mätvärden kan du få en tydlig bild av hur din verksamhet fungerar och göra förändringar för att förbättra dina resultat.

Förutom att spåra din egen statistik kan du också se dina samtalsdata i realtid. På så sätt kan du upptäcka användbara tips om hur du kan förbättra dina marknadsföringsinsatser.

Vidarebefordran

Ett virtuellt nummer är ett nummer för vidarekoppling som kan användas för ditt företag. Du kan ställa in det så att det vidarebefordrar samtal till din mobiltelefon, VOIP-telefon eller traditionella telefon. Du kan när som helst ändra ditt nummer för vidarekoppling och du kan också enkelt vidarekoppla ditt nummer till en annan användare. På så sätt kan du bygga upp ett minisamtalscenter, så att alla kan svara på ditt telefonnummer. 

Virtuella nummer är ett utmärkt sätt att inrätta ett professionellt telefonsystem för ditt företag utan att behöva investera i mycket hårdvara.

Vill du utöka din verksamhet när den väl är etablerad med till exempel fler personer? Eller en stationär VoIP-enhet? Det är lätt att utöka och förbättra: du kan alltid lägga till fler användare. Eftersom du kan ändra vidarekopplingsnumret när som helst är det lätt att hålla ditt företagstelefonsystem uppdaterat.

Allt från en central punkt

Ett fast nummer garanterar också att alla kundförfrågningar går via en central punkt, vilket gör det lättare att spåra och hantera kundservicefrågor.

Fasta nummer ger kunderna en känsla av trygghet och tillit. De vet att de alltid kan nå dig, oavsett var de befinner sig, och det är lugnande. Dessutom visar forskning att människor är mer benägna att ringa till företag med fasta nummer än till företag utan fasta nummer. Det är möjligt att aktivera i princip alla svenska fasta telefonnummer, till exempel ett Stockholm 08 telefonnummer, Göteborg 031 telefonnummer, Malmö 040 telefonnummer, Uppsala 018 telefonnummer , och så vidare.

Ett fast nummer ger alla företag en känsla av stabilitet och tillförlitlighet – två mycket önskvärda egenskaper. Om du letar efter ett sätt att ge dina kunder sinnesro och få dem att känna sig mer bekväma när de gör affärer med dig, kan du överväga att köpa ett fast nummer till din mobiltelefon.

Hitta bästa mobilabonnemang