Philips Hue utökar med kameror och sensorer

Philips Hue kamera
Publicerad 21 september, 2023

När man tänker på Philips Hue kommer förmodligen smart belysning i åtanke. Men Signify, företaget bakom Philips Hue, breddar sitt sortiment genom att introducera en rad nya produkter fokuserade på säkerhet och övervakning.

Övervakning i Full HD

Bland de senaste tillskotten i deras sortiment finns tre övervakningskameror: Philips Hue Secure trådbunden kamera, Philips Hue Secure batterikamera och Philips Hue Secure strålkastarkamera. Dessa kameror är designade för både inomhus- och utomhusbruk och erbjuder inspelning i Full HD-upplösning samt nattseende.

Kontaktsensorer

För att utöka sitt fokus på säkerhet och övervakning presenterar Philips Hue även Philips Hue Secure kontaktsensorer. Dessa sensorer kan placeras på dörrar och fönster för att meddela när de öppnas eller stängs. Vad som gör dessa sensorer särskilda är deras integration med andra Hue-produkter; om till exempel en kamera upptäcker något misstänkt, kan den trigga belysningen att tändas, vilket förstärker säkerheten ytterligare.

Traditionella och innovativa produkter

Men det är inte allt – Signify introducerar också mer traditionella Hue-produkter. En höjdpunkt är den nya versionen av ljusslingan Philips Hue Festavia, som finns i tre olika längder upp till 40 meter och är utrustad med 500 LED-lampor för dynamisk stämningsbelysning.

Slutsats: Smarta hem möter ökad säkerhet

En anmärkningsvärd funktion som särskiljer Philips Hue är deras engagemang för användarnas flexibilitet. Särskilt kan dessa nya övervaknings- och säkerhetsprodukter användas som ett hemlarm utan abonnemang. Det innebär att användare kan njuta av trygghet utan månatliga avgifter, vilket gör Philips Hues satsning på säkerhet både innovativ och tillgänglig.

Sammanfattningsvis markerar Philips Hues utökning inom säkerhet och övervakning en spännande utveckling för detta smarta hem-varumärke. Med en rad nya kameror, sensorer och integration med Matter fortsätter Philips Hue att belysa vägen mot ett smartare, säkrare och mer uppkopplat hem.Hitta bästa mobilabonnemang