Artikel i samarbete med MiniFinder

MiniFinder Nano – din personliga GPS Tracker

Publicerad 24 maj, 2020
Minifinder Nano

MiniFinder har släppt en nyhet i sitt sortiment av GPS Trackers, nämligen personlarmet MiniFinder Nano! Nano är en innovativ säkerhetsprodukt som ska agera likt ditt personliga trygghetslarm som enkelt och smidigt kan bäras med överallt och var som helst tack vare dess nätta utformning i form av en GPS- klocka. Oavsett var du är eller var du är på väg kan MiniFinder Nano ställa upp som en personlig GPS Tracker, specifikt utvecklad för att finnas där för dig och ge extra stöd då du är i behov av det. 

Kort och gott är den nyutvecklade produkten ett perfekt komplement om du eller någon i din närhet vill få en tryggare och säkrare vardag, oavsett om det gäller arbetet eller privatlivet och alla vardagliga aktiviteter. I den här texten redogör vi lite mer ingående för just MiniFinder Nano och vad den egentligen har att bidra med!

Nano

MiniFinder Nano – vad är det?

Som sagt så är MiniFinder Nano en relativt nylanserad produkt som MiniFinder själv utvecklat för att kunna erbjuda en tryggare och säkrare vardag för alla människor i alla lägen. De har tagit fram en säkerhetsprodukt som du ska kunna bära med dig vart du än går och vart du än är, detta genom en smidig och kompakt design som liknar en klocka.

Deras högteknologiska GPS Tracker har nämligen en minimal storlek på endast 41 mm i omkrets, men trots de lyckas den fylla mängder av smarta funktioner och säkra komponenter som gör att dess sensorer både känner av och hjälper till att agera vid behov. 

MiniFinder Nano är alltså en komplett GPS Tracker för personlig användning, som erbjuder en smart och trygg lösning för ökad personsäkerhet!

Funktioner och tillämpningar

Som ett av marknadens smidigaste trygghetslösning för att öka den personliga säkerheten hos alla bärare har MiniFinder Nano en hel del att skryta med. Hur en sådan liten GPS Tracker fungerar kan vara svårt att förstå, men att den fungerar är i alla fall ett faktum. 

I vissa fall må det låta för bra för att vara sant, men om man fokuserar på fakta och funktion så finns det ingen tvekan om att den faktiskt gör sig riktigt bra även i det verkliga livet. Så var har en personlig GPS Tracker i miniformat att erbjuda egentligen? 

Utöver en nätt och kompakt design för behaglig passform och bekväm användning erbjuder den unikt utformade armbandsklockan en hel del funktioner som vi tidigare inte skådat för ”vardagligt bruk”, och inte heller i ett så litet format som det här. 

Tanken är ju som sagt att MiniFinder ska kunna bäras av alla som vill få en tryggare och säkrare vardag i alla lägen och miljöer, och för de krävs det innovativa lösningar. Nedan listar vi de främsta funktionerna som bidrar till MiniFinder Nanos unika förmåga och smidighet: 

 • Kan fästas var som helst, till exempel runt armen som en klocka eller i bilen som en sändare
 • Pulsmätare och fallsensorer för ökad säkerhet
 • Automatiskt larm om personlarmet kan avläsa krissituation
 • Lågkonsumerande batteri för lång användning, standbyläge 120h 
 • Anpassas för alla bärare i och med flexibel användning 
 • Panikknapp som leds direkt till kopplad larmcentral
 • Samtalsfunktion och tvåvägskommunikation
 • Realtidsspårning 
 • WiFI och Bluetooth
 • Rörelselarm om enheten förflyttar sig
 • GeoFence Larm som håller sig inom ett visst område
 •  Kartor för smidig spårning och spännande kartläggningar

Nya generationens personlarm

Det finns ingen tvekan om att MiniFinder Nano har mycket att erbjuda för alla olika typer av bärare, där du själv är den som sätter gränser för vad, när och hur larmet ska hjälpa dig. Om du vill få en tryggare och säkrare vardag är denna personliga GPS Tracker ett riktigt bra alternativ

Oavsett om det gäller äldre, barn, vuxna eller personer med funktionsnedsättning kan MiniFinder Nano underlätta och se till att du har det extra stöd och support som kan vara nödvändigt. Även i vardagliga situationer eller om du jobbar i utsatt miljö kan personlarmet hjälpa dig så att du känner dig trygg i alla lägen. 

Den nya generationens personliga GPS Tracker är garanterat en investering som kan rädda ditt liv, speciellt med tanke på de innovativa funktionerna och smarta sensorerna som ser till att du alltid har en backup vid behov. Utan tvekan ett trygghetslarm för alla! 

Hitta bästa mobilabonnemang