Artikel i samarbete med The Mobile Store

Gör din iPhone 12 personlig

Publicerad 11 augusti, 2021
iPhone 12 skal

Apples nyhet iPhone 12 tänjer på gränserna. Enligt Apple själva är den ”mer än bara snabbare”. Den finns i två storlekar och är både tunnare, lättare och mindre än deras föregångare. Om du är en av alla nöjda ägare kan du personalisera den med lite snygga accessoarer.

Telefonen är idag en av våra viktigaste prylar. Om du har en smartphone är den inte bara en telefon längre utan här har du kalender, adressbok, appar och handlingslista. Tillbehören till våra telefoner blir dessutom fler och fler och det enklaste sättet att göra sin telefon personlig är med till exempel utbytbara skal.

Det är inte så länge sedan som mobiltelefonerna var just mobila telefoner. Man hade en stationär telefon hemma och när det ringde kunde det bli slagsmål om vem som skulle hinna först och svara, man visste ju inte vem det var, nummerpresentatörer kom först senare och kallades i folkmun ”skvallerbytta”. På väggen hängde en almanacka där viktiga saker noterades och adressboken hade sin plats på köksbänken. I dag är det annorlunda, det mesta ryms i dag i vår smartphone plus lite till. Det finns idag även gott om tillbehör för att både skydda sin telefon och göra den personlig. 

Hos The Mobilestore hittar du iPhone 12 Pro skal i en mängd olika utföranden för att kunna matcha din stil.

Då mobilen i dag även fungerar som plånbok kan det vara passande med ett mobilskal med korthållare. Då slipper du ha med dig mer kort än nödvändigt när du lämnar hemmet. Skalet har designats i syfte att vara både stilfullt och funktionellt och för bästa möjliga passform. Skalet är speciellt utformat och har anpassade uttag för alla olika portar som finns på din mobil.

Hos The Mobilestore finns även reservdelar till mobiltelefoner, ibland är olyckan framme och man lyckas spräcka glaset eller så behöver batteriet bytas. Det är mycket man kan lösa själv bara man är lite lätt på handen och tar det lugnt. 

The Mobile Store lanserades 2005 med ambitionen att skapa Sveriges ledande butik för mobiltillbehör och mobilskal online. Hos The Mobile Store hittar du ett av Sveriges största sortiment av mobilskal och mobiltillbehör med en bredd från de allra lyxigaste tillbehören till de riktigt billiga. Man letar världen över efter de produkter som har högst kvalitet till lägst pris, och kan därför stoltsera med tillbehör och skal som inte går att hitta hos någon annan butik online i Sverige. Som kund kan du alltid räkna med 365 dagar öppet köp, låga priser, enkla returer, snabb och kostnadsfri frakt och en kundtjänst som sätter dig som kund i fokus. Allt för att din köpupplevelse ska vara så bra som möjligt.

Hitta bästa mobilabonnemang