Artikeln presenteras av Ombre.se

Avancerad mag- och rumpträning med HI-EMT träning

Publicerad 11 maj, 2021
hi-emt

Många atleter idag känner att dom trots att dom ger allt på gymmet, så uppnår dom inte målen dom vill.

HI-EMT (High-Intensity Electromagnetic Muscle Trainer) är den medicinska tekniken som används inom estetisk medicin. Den använder fokuserat elektromagnetiskt fält med säker intensitetsnivå. Den påminner lite om EMS träning som funnits sedan länge där man tränar kroppen med hjälp elektrisk muskelstimulering, kort och gott EMS. Här krävs det ofta att du har på dig utrustning och kopplar upp dig. 

Allt du behöver göra är att lägga dig i behandlingsstolen i 30 minuter så levererar maskin en dig konstant stimulans av dina magmusklerna och en behandling motsvarar ca 20.000 sit-ups.

Behandlingen är en icke invasiv Body contouring metod som används för att effektivt och skonsamt bygga muskler och bränna fett.

HI-EMT teknologin är något helt banbrytande mot det som tidigare funnits på marknaden och är här för att stanna och ta över marknadsandelarna när det gäller body sculpting.

Den medicinska forskningen visar att det efter en behandling kan effektivt öka muskelmassan med 16% och minska fett med 19%, samtidigt.

Passar dig som vill:

– Du vill få magmuskler snabbt

– Om du har putmagen pga förslappade inre magmuskler.

– Mamma mage

– Tidsbrist att gå på gym

– Du vill ha snabba resultat utan ansträngning

Hitta bästa mobilabonnemang