Artikel i samarbete med Unibet

Apples släpper ett par helt nya hörlurar

Airpods max
Publicerad 28 december, 2020
Airpods max

Ett nytt tillskott

Tiden är äntligen kommen, du hörde rätt, Apple har släppts sina första par over-ear hörlurar, tänk dig deras succé airpods fast nu med en ny design!

Namnet på dessa hörlurar är Airpods max. Hörlurarna är helt och hållet trådlösa, de bringar dig samma high fidelity ljud och ännu bättre brusreducering eftersom hörlurarna täcker dina öron helt och hållet i jämförelse med de traditionella airpoddsen.

Airpods Max andas Apple ut i fingerspetsarna! Hörlurarna har en minimalistisk och stilren design som använder sig av H1 chipet och avancerade programvaror för att kunna erbjuda kunderna den bästa hörlursupplevelsen någonsin.  Hörlurarna har också olika lägen vilket gör att man kan anpassa sin lyssning baserat på den miljö man vistas i.

Olika lägen

De har ett läge som heter ”Adaptive EQ”, vilket anpassar brusreduceringen beroende på volymnivån i din omgivning. ”Active Noise Cancellation” är läget som stänger ut allt ljud helt och hållet och även det som jag personligen gillar mest. Gör du någonting viktigt som kräver fokus, pluggar, jobbar eller till exempel spelar på Unibet TV så är det här läget guldvärt.

”Transparency mode” är ett läge som gör det möjligt att lyssna på saker i dina hörlurar men fortfarande vara kontaktbar för resten av omvärlden. Detta är ett perfekt läge om du jobbar på skolarbeten som kräver diskussion men du fortfarande är sugen att lyssna på någonting medan du jobbar.

Viktiga detaljer

De nya airpoddsen släpps i fem olika färger, space gray, silver, sky blue, grön och rosa. Några coola funktioner som kan vara värd att nämna är ”automatic switch”, vilket innebär att hörlurarna kan med enkelhet hoppa mellan olika enheter, det vill säga du kan använda dem på dator sen enkelt bytta och använda dem på telefonen. De har också en ljuddelningsfunktion så du kan dela ljudet du lyssnar på till ett annat set av airpods.

Airpods Max innehåller också en speciell sensor så hörlurarna känner av om du har på dig dem eller inte. Detta innebär om du lyssnar på musik och tar av dig hörlurarna eller en hörlurs-kopp från ett öra så pausar hörlurarna musiken automatiskt och när du sätter tillbaka den så startar musiken igen.

Batteritid

När det kommer till batteritid så har Apple verkligen tagit deras nyaste tillskott till en ny nivå. Tidigare airpods har en batteritid på cirka 4-5 timmar, de nya Airpods Max har en batteritid upp till 20 timmar. Hörlurarna kommer också med ett mjukt och litet ”smart case”. Om man tar av sig hörlurarna så kan smart caset ladda upp dina hörlurar likt laddstationen från de traditionella airpoddsen.

Slutord

Hörlurarna är tillgängliga från och med den 15 december och kommer att säljas för 6695 kr. Detta är en ganska saftig prislapp men när det kommer till Apple och hörlurar så har jag aldrig blivit besviken, och med alla dessa funktioner så är förväntningarna höga. Allt som allt så är jag spänd på den här produkten och kommer själv att vara en kund så fort den släpps. Kommer du vara en kund av Apples nya hörlurar?

Apple hörlurar


Hitta bästa mobilabonnemang